Информации за проектот

“Езерце“ е само една од содржините кои Пехчево ги нуди за Ваш одмор и рекреација. Центарот располага со простор за одмор, рекреација, релаксација и адреналински апликации како “ЗИП сајла“ и “Адреналинска Стаза“. Исто така ова е идеално место и за Вашите најмали, каде што можат да се рекреираат и анимираат.

Посетете го “Езерце“ преку виртуелната тура и погледнете го 360 видеото, кои ги снимивме и објавивме на Google и YouTube, а кои се достапни од секој “Smart“ уред или персонален компјутер.

Виртуелната тура

360 Видео

Ви се допадна?