Информации за проектот

Уште еден маркет од популарниот ланец маркети Рептил – снимен и објавен на платформите на Google.

Достапен за сите корисници на Google, кои имаат потреба од набавка секојдневните намирници.

Посетете го Рептил во Ново Лисиче од Вашиот мобилен уред или персонален комјутер!

Виртуелната тура

Ви се допадна?