Виртуелната тура

Информации за проектот

“Shega Trans Sh.a” од Тирана е транспортна и нафтена компанија која сакаше да се претстави на своите партнери во земјата и пошироко во Европа, преку Google Street View for Business. Нашиот тим се погрижи за тоа, а нивните партнери сега се сигурни дека соработуваат со автентична компанија.

Посетете ги и Вие.

Ви се допадна?