Виртуелната тура

Информации за проектот

Првиот наш проект во Косово е дирекцијата на “SIGAL”.

Преку виртуелната тура, тие ја претставуваат својата компанија на број 1 светскиот интернет пребарувач GOOGLE, и ги уверуваат своите идни клиенти, дека станува збор за автентична компанија.

Погледнете го проектот.

Ви се допадна?