Виртуелната тура

Информации за проектот

Скопски Фенери моментално е еден од најпосетуваните ресторани во Скопје. Се наоѓа во зградата на Европскиот Универзитет. Вкусната храна, одличната услуга, како и прекрасниот амбиент кој го диктира нивната програма ќе направат да се вратите повторно во овој ресторан уште многу пати.

За овој објект изработивме виртуелна тура со 6 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал, за потенцијалните гости однапред да можат да го посетат овој амбиент. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги видите подоле во галеријата, или директно на Google Maps.

Google my Business профилот на Скопски Фенери покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација од мобилни уреди

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google+ е потполно бесплатно. Доколку сакате да го имате и за вашиот бизнис регистрирајте се на овој линк.

Галерија

[vc_gallery type=”image_grid” images=”2088,2089,2090,2091,2092,2093,2094,2095,2096,2097,2098,2099,2100″]

Ви се допадна?