Виртуелната тура

Информации за проектот

Societe Generale Albania е дел од една од најголемите финансиски групации во Евро зоната – “Societe Generale Group”

За нив изработивме виртуелна тура од една од експозитурите, која се наоѓа во управната зграда на Societe Generale во Тирана.

Посетете ја преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?