Виртуелната тура

Информации за проектот

Брендот Sophie е позната франшиза на кафе барови, која потекнува од Албанија и е оформена во 2013 година. Концептот на Sophie Caffe е создаден со цел барот да биде третото секојдневно опкружување на човекот, по домот и работното опкружување.

За да го почустувате амбиентот на еден од Sophie баровите, посетете ја виртуелната тура која ние ја изработивме за Sophie Caffe no.3

Ви се допадна?