Виртуелната тура

Информации за проектот

Лоциран во еден од најелитните делови на Тирана, “Sun Wellness Center” е место каде луѓето можат да побегнат од секојдневните гужви, и да уживаат.

Преку виртуелната тура, погледнете што овој центар за убавина и релаксација нуди.

Ви се допадна?