Виртуелната тура

Информации за проектот

Swarovski City Mall

Продавницата за светски познатиот бренд Swarovski која се наоѓа во City Mall во Скопје располага со најновите модели на накит од реномираниот бренд. Вработените кои се со исклучително познавање, најљубезно ќе ве пречекаат и ќе ви помогнат да го одберете она што највеќе ви прилега на вас, а водено ќе го задоволи и вашиот вкус.

За Swarovski City Mall изработивме виртуелна тура со 10 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал од овој огромен избор на префинет накит. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги видите подоле во галеријата, или директно на Google Maps. Ја вградивме виртуелната тура и на нивната Facebook фан страна, во табот “See Inside”.

Google my Business профилот на Swarovski City Mall покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација од мобилни уреди

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google+ е потполно бесплатно. Доколку сакате да го имате и за вашиот бизнис регистрирајте се на овој линк.

Продавницата за светски познатиот бренд Swarovski која се наоѓа во City Mall во Скопје располага со најновите модели на накит од реномираниот бренд. Вработените кои се со исклучително познавање, најљубезно ќе ве пречекаат и ќе ви помогнат да го одберете она што највеќе ви прилега на вас, а водено ќе го задоволи и вашиот вкус.

За Swarovski City Mall изработивме виртуелна тура со 10 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал од овој огромен избор на префинет накит. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги видите подоле во галеријата, или директно на Google Maps. Ја вградивме виртуелната тура и на нивната Facebook фан страна, во табот “See Inside”.

Google my Business профилот на Swarovski City Mall покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација од мобилни уреди

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google+ е потполно бесплатно. Доколку сакате да го имате и за вашиот бизнис регистрирајте се на овој линк.

Продавницата за светски познатиот бренд Swarovski која се наоѓа во City Mall во Скопје располага со најновите модели на накит од реномираниот бренд. Вработените кои се со исклучително познавање, најљубезно ќе ве пречекаат и ќе ви помогнат да го одберете она што највеќе ви прилега на вас, а водено ќе го задоволи и вашиот вкус.

За Swarovski City Mall изработивме виртуелна тура со 10 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал од овој огромен избор на префинет накит. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги видите подоле во галеријата, или директно на Google Maps. Ја вградивме виртуелната тура и на нивната Facebook фан страна, во табот “See Inside”.

Google my Business профилот на Swarovski City Mall покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација од мобилни уреди

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google+ е потполно бесплатно. Доколку сакате да го имате и за вашиот бизнис регистрирајте се на овој линк.

Галерија

[vc_gallery type=”image_grid” images=”2085,2084,2083,2082,2081,2080,2079,2078,2077,2076,2075,2074″]

Ви се допадна?