Виртуелната тура

Информации за проектот

“Taiwan Center” е добро позната локација во Тирана. Комплекс со многу содржини за гастрономско уживање, забава и бизнис.

Ние го снимивме и објавивме на Google, за Вие да имате можност да го посетите виртуелно, пред да се уверите самите.

Ви се допадна?