Информации за проектот

Вистинските уживатели на свежите морски специјалитети, ќе го препознаат ова место како вистинско доживување. Таверната “Avra by the Sea” ќе Ви го понуди оргиналното грчко доживување со својот амбиент, веднаш до морето, како и атмосверата на класична грчка таверна.

Почуствувајте го амбиентот од Вашиот компјутер или мобилен уред, уште пред да појдете таму.

Виртуелна тура

360 Видео