Информации за проектот

Еден од попознатите приватни установи за висико образование во Албанија – Tirana Business University (TBU), го снимивме и објавивме на Google.

Земајќи го во предвид фактот дека идните студенти најчесто истражуваат на Google каде ќе го продолжат своето образование, ние со овој проект го доближивме TBU кон нив. Тие сега имаат можност да го посетат пред да се појават таму, со цел да знаат што да очекуваат.

Посетете го и Вие од удобноста на Вашиот преносен уред или персонален компјутер.

Виртуелната тура

Ви се допадна?