Виртуелната тура

Информации за проектот

Нашиот најголем проект до сега е конечно готов.

Го снимивме и објавивме на Google, најголемиот трговски центар во Албанија и еден од најголемите на Балканот – “TEG – Tirana East Gate”.

Информирајте се преку виртуелната тура, што се можете да очекувате од ова возбудливо место.

Ви се допадна?