Виртуелната тура

Информации за проектот

“The Gallery Café” е едно од најпопуларните кафулиња во нашиот главен град. Место каде со задоволство можете да го испиете Вашето кафе без разлика дали е утринско, пладневно или вечерно. Ни причинуваше голема чест да го снимиме и објавиме на Google платформите со цел да го посети секој корисник на Google од било каде во светот, кој немал прилика да се увиери лично.

Погледнете и уживајте, и не заборавајте да го посетите лично и да се уверите и самите.

Ви се допадна?