Виртуелната тура

Информации за проектот

Посетителите на уникатната Корча, Р. Албанија, имаат можност да ја изберат “Vila Sigal” како своја дестинација за престој, додека уживаат во убавините на културната и историска престолнина на Албанија.

Секако, прво можат да ја посетат преку Google платформите, и да знаат што да очекуваат кога ќе пристигнат.

Погледнете ја и Вие од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?