Виртуелната тура

Информации за проектот

На брегот на Охридското езеро, од страната на Р. Албанија, во мирниот дел на градот Поградец се наоѓа “Vila Sigal”. Појдете на Google платформите и побарајте информации за оваа вила. Посетете ја виртуелно од било каде во светот, и запознајте се со нејзината понуда.

Ви се допадна?