Информации за проектот

Една од највозбудливите локации на “Vodafone” – Албанија, продавницата “Smart Store” е сега достапна преку светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот – Google.

За да дознаете зошто е возбудлива оваа локација, посетете ја преку Google виртуелно.

Виртуелната тура

Ви се допадна?