Google Street View for Business во Македонија

Поканете ги Вашите потенцијални клиенти да го посетат Вашиот бизнис уште пред да пристигнат. Со Google Street View for Business Вашите клиенти виртуелно можат да го разгледаат секој детал од Вашиот бизнис. На тој начин, однапред градите доверба со Вашиот потенцијален клиент. Кога тој реално ќе пристигне кај Вас, не очекува ништо помалку од тоа што го видел во виртуелната прошетка на Google. Вие ја имате таа можност сето ова да Ви биде изработено од фотографи на коj Google им верува, или официјално Google Trusted Photographers.

Ние сме експерти во ова поле, базирајќи се на 8+ години искуство во Македонија и регионот.

Зошто Google Street View for Business

Малку статистики што дополнително ќе Ве мотивираат да ја имплементирате оваа услуга за Вашиот бизнис. Овие факти се јавно изнесени од истражувањата кои самиот Google ги има спроведено, кои ќе Ви посочат зошто бизнис на Google Maps и Google Search е неопходно да биде виден!

Најкористената платформа за интернет пребарувања

Google е светски најкористената платформа за интернет пребарувања – 90% од светските пребарувања на интернет се преку Google платформите.

Патувањата се планираат преку Google Maps

87% од светските патувачи истражуваат и ги планираат своите патувања преку Google Maps апликацијата, пред воопшто да тргнат на своето патување.


Клучен за одлука за бизнис на Google Maps

80% од 1200 учесници во Google истражувањата истакнале дека Street View for Business ги натерал да се одлучат на својот избор за посета на објект.

Виртуелната тура е повеќе од потребна

Од испитаниците, 67% одговориле дека сакаат повеќе бизниси што имаат виртуелни тури, 26% биле неутрални и само 7% одговориле дека виртуелните тури се непотребни

Google My Business

Верификување и позиционирање на бизнис на Google Maps и Google Search, за поголема достапоност како и целосно креирање на Вашиот Google Business профил.

Активно менаџирање на профилот на Вашиот бизнис, со цел генерирање поголем органски сообраќај, интерес и клиенти, преку бр.1 пребарувачот во светот.

360° Фотографирање

Изработка на виртуелна тура преку 360° фотографии како и професионално фотографирање на Вашата бизнис локација.
На овој начин ја зголемуваме видливоста на Вашиот бизнис на Google Maps и Google Search.

Социјални медиуми

Се за Вашите профили на социјалните медиуми: Креирање, Одржување, Графички материјали и се друго што е Ваша желба и потреба.

За недвижнини

Нов и возбудлив начин да ги претставите Вашите недвижнини кои ги нудите на продажба или изнајмување. Тие можат да бидат “посетени“ виртуелно, преку Вашата Веб или “Facebook Fun” страница.

  Вашето име*

  Email*

  Компанија*

  Порака*

  ТЕЛЕФОН

  +389 75 336 339

  E-mail

  contact@seeinside.mk

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Post comment