BusinessProduct on Google Maps

Дали знаете која апликација е најкористена за локални пребарувања?

 

Времето кое го поминуваме на социјалните мрежи е со цел да се информираме и забавуваме. Секако имаме потреба од пребарување и пронаоѓање на бизнис локации, производи и услуги.

Најлесниот, најбрзиот и најточен начин за пронаоѓање на локации е секако Google Maps.

Вашата бизнис локација на Google!
Google Maps – најкористена апликација за пребарувања на локации!

Google е интернет платформа со апликации достапни на секој понов тип на електронски уреди. Веќе секој смарт телефон, таблети и компјутери има инсталирано Google Maps, Google Search, Google Street View. Тоа значи дека секој интернет корисник има пристап до Google и неговите апликации.

 

Податок кој говори сѐ!

 

Како сопственик или менаџер на бизнис, запрашајте се дали сакате Вашите потенцијални клиенти да имаат можност да Ве пронајдат на Google, брзо, лесно и едноставно?
Дали сакате тие да дознаат што повеќе информации за локацијата, производите и услугите кои ги нудите?
Да имаат можност да:

 • дознаат каде се наоѓате,
 • се информираат до колку часот сте отворени,
 • го дознаат Ва телефонски број со цел да Ве контактираат,
 • Ве контактираат преку порака, директно преку Google Maps
 • ги погледнат Вашите фотографии од производи, услуги, самата локација ентериерно и екстериерно, како и фотографии од други корисници
 • ја посетат Вашата бизнис локација виртуелно
Вашата бизнис локација на Google!
Највоочлив податок за една компанија, која е достапна на Google – Google бизнис локација

Дали знаете дека сега споделување и презентација на производи и услуги преку Вашата бизнис локација на Google?

 

Како и секогаш, лидерот во интернет технологиите – Google, со нова иновативна опција за презентација на производи. Специфична опција, која премиерно беше лансирана од Google, пред да се појави на другите социјални медиуми.

Секогаш први во опсегот на услуги, од Google создадоа опција за секоја бизнис локација која нуди производи и услуги, да ги прикаже на светот во детали. Соодветно поставена и оптимизирана Google бизнис локација, ужива авторитет!

 • Product on Google Maps
 • Products on Google
 • Product catalog on google
 • Services on Google 2
 • Services on Google
 

Нашиот тим е обучен, сертифициран и подготвен да го овозможи тоа!

 

Вашата бизнис локација на Google!
Дел од нашата успешна приказна, раскажана преку нашите среќни клиенти!

Посветени сме на оваа проблематика од 2015-та година. Активно ги спроведуваме овие услуги низ Балканот и тоа во Македонија, Грција, Албанија и Косово.
Нашата референтна листа говори за нашата посветеност и професионалност.

Безброј пати бевме ангажирани од добро познати брендови. Во моменти кога тие имаа потреба од достапност на Google но и кога се соочува со проблеми со нивните локации нè побараа нас .

Тимот на SeeInsideMK до сега има поставено, верификувано и оптимизирано повеќе од 850 локации на Google Maps и Google Search. Клиентите кои нè ангажираа за овие услуги, сега самите имаат можност да ги менаџираат податоците за сопствените локации. Можат да:
– објавуваат фотографии,
– да променуваат работно време, телефонски број или врската до интернет страницата
– да одговараат на коментари од своите клиенти.

Контактирајте нè и Вие, доколку сметате дека достапноста на Google на Вашиот бизнис е од големо значење, но и доколку постојат проблеми со кои неможете самите да се справите!


 

Посветени сме на оваа проблематика од 2015-та година. Активно ги спроведуваме овие услуги низ Балканот и тоа во Македонија, Грција, Албанија и Косово.
Нашата референтна листа говори за нашата посветеност и професионалност.

Безброј пати бевме ангажирани од добро познати брендови. Во моменти кога тие имаа потреба од достапност на Google но и кога се соочува со проблеми со нивните локации нè побараа нас .
Тимот на SeeInsideMK до сега има поставено, верификувано и оптимизирано повеќе од 850 локации на Google Maps и Google Search. Клиентите кои нè ангажираа за овие услуги, сега самите имаат можност да ги менаџираат податоците за сопствените локации. Можат да:

– објавуваат фотографии,
– да променуваат работно време, телефонски број или врската до интернет страницата
– да одговараат на коментари од своите клиенти.

Контактирајте нè и Вие, доколку сметате дека достапноста на Google на Вашиот бизнис е од големо значење, но и доколку постојат проблеми со кои неможете самите да се справите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment