Презентација на стан за издавање

Информации за проектот Со цел да заштедите време и енергија, и да им овозможите на Вашите потенцијални купувачи/ изнајмувачи првично да го “посетат“ Вашиот стан, без притоа да доаѓаат на самото место, ние ги снимаме и претставуваме објектите за Вас – виртуелно. Движењата низ просторот се многу едноставни: со помош на стрелките на тастатурата или…