ДНА Анни Фарм – Капитол Мол, Скопје

Информации за проектот Уште една возбудлива бизнис категорија, опфатена со проектот на Google. ДНА Анни Фарм и нивната Аптека во Каптиол Мол – Скопје, снимена и објавена на платформите на Google. Сега, оваа локација е видлива и подостапна на Google Maps и Google Search, за сите оние кои ги користат овие алатки за пребарување. Погледнете…

ЕУРОФАРМ Скопје – Рамстор Мол

Виртуелната тураИнформации за проектот Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ, е основана во средината на 2000-та година. Основач, сопственик и директор на фирмата е дипл.фармацевт Татјана Стерјева Почетокот на функционирањето на фирмата е поврзано со 09.12.2000 година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРО-ФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и…

ЕУРОФАРМ Скопје – Катна гаража „Разловечко Востание“

Виртуелната тураИнформации за проектот Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ, е основана во средината на 2000-та година. Основач, сопственик и директор на фирмата е дипл.фармацевт Татјана Стерјева Почетокот на функционирањето на фирмата е поврзано со 09.12.2000 година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРО-ФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и…

ЕУРОФАРМ Скопје – Веро Центар

Виртуелната тураИнформации за проектот Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ, е основана во средината на 2000-та година. Основач, сопственик и директор на фирмата е дипл.фармацевт Татјана Стерјева Почетокот на функционирањето на фирмата е поврзано со 09.12.2000 година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРО-ФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и…