“NBG Bank” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Посебно сме среќни кога нашиот потенцијал, и бенефитите на проектот на Google ќе бидат препознаени од банкарскиот сектор. Најновиот проект од оваа специфична дејност е најфрекфентната експозирура на “NBG Bank” – Албанија, сместена во елитниот Блоку во Тирана. Погледнете! Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

“ProCredit Bank, Tirana e Re” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште една локација на корпорацијата на ProCredit Bank во Албанија, која се наоѓа во централното гратско подрачје, ја снимивме и објавивме на платформите на Google. Оваа локација е подостапна за лоцирање на сите потенцијални клиенти на банката, кои се наоѓаат во тој дел од градот. Посетете ја и Вие. Виртуелната тураВи се…

“ProCredit Bank, Zyrat Qëndrore” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Корпорацијата на ProCredit, со своите претставништва низ неколку европски земји, не ангажираше да ја снимиме и објавиме филијалата во Тирана, Албанија која се наоѓа во нивната дирекција. Сега нивните потенцијални клиенти можат да дознаат повеќе, пред да се појават таму. Посетете ја и Вие преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Виртуелната…

“Credins Bank” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Главната филијала на Credins Bank Sh.a – Тирана, ја снимивме и објавивме на Google платформите. Нејзините потенцијални клиенти можат да ја посетат од било каде во светот, со цел да знаат што да очекуваат. Ексклузивна експозитура, каде клиентот ги добива услугите додека го пие своето кафе. Посетете ја и Вие од…

“Societe Generale” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Societe Generale Albania е дел од една од најголемите финансиски групации во Евро зоната – “Societe Generale Group” За нив изработивме виртуелна тура од една од експозитурите, која се наоѓа во управната зграда на Societe Generale во Тирана. Посетете ја преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Ви се допадна?Побарајте понуда