“SIGAL Uniqa Group Austria” – Приштина, Косово

Виртуелната тураИнформации за проектот Првиот наш проект во Косово е дирекцијата на “SIGAL”. Преку виртуелната тура, тие ја претставуваат својата компанија на број 1 светскиот интернет пребарувач GOOGLE, и ги уверуваат своите идни клиенти, дека станува збор за автентична компанија. Погледнете го проектот. Ви се допадна?Побарајте понуда

“Sigma Interalbanian – Vienna Insurance Group” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Уште една дејност која ја препозна потребата од позиционирање на Google платформите се осигурителните компании. Една таква компанија е “Sigma Interalbanian” членка на “Vienna Insurance Group” која сега е достапна преку платформите на Google. Ви се допадна?Побарајте понуда