“Birra Tirana” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Омиленото албанско пиво се произведува во “Birra Tirana”. Погонот на најголемата пивница во Албанија сега е достапен на платформите на GOOGLE, за сите негови корисници во светот. Посетете го и погледнете го процесот на производство на најпознатото албанско пиво. Ви се допадна?Побарајте понуда

Барово лозја – Винарија Тиквеш

Виртуелната тураИнформации за проектот Една од локациите каде што се одгледува високо квалитетна сорта на грозје од која се произведува виното Барово, ја снимивме и објавивме на Google платформите. Посетете ја оваа прекрасна локација од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Ви се допадна?Побарајте понуда

Винарија Тиквеш – Кавадарци

Виртуелната тураИнформации за проектот Ни претставува чест и огромно задоволство да претставиме најголемата винарија на Балканот и пошироко – Винарија ТИКВЕШ – Кавадарци, која ја снимивме и објавивме на Google платформите. Светските конзументи на квалитетното вино произведено во оваа винарија, сега имаат можност да дознаат каде се произведува нивниот омилен пијалак, и да се уверат…