“Kastrati Oil” – Драч, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Најголемиот дистрибутер на горива во Р. Албанија “Kastrati Group” сега е достапен на платформите на Google. Да не го заборавиме фактот дека 87% од светските патувачи, го планираат своето патување преку Google, уште пред да тргнат. Оваа услуга ќе им помогне да планираат каде ќе наполнат гориво. Посетете ја дирекцијата на…

“Shega Trans Sh.a” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот “Shega Trans Sh.a” од Тирана е транспортна и нафтена компанија која сакаше да се претстави на своите партнери во земјата и пошироко во Европа, преку Google Street View for Business. Нашиот тим се погрижи за тоа, а нивните партнери сега се сигурни дека соработуваат со автентична компанија. Посетете ги и Вие.…

“ERGI Sh.p.k – Елбасан, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот “ERGI Sh.p.k” е првата транспортна компанија во Албанија снимена од нашиот тим и објавена на Google платформите. Нивните канцеларии и нивниот возен парк имаат можност да бидат посетени од било каде во светот, во секое време. Ви се допадна?Побарајте понуда

ЈУБА – Скопје

Виртуелната тураИнформации за проектот На наше огромно задоволство, Ви ја претставуваме првата шпедиција во Р. Македонија и во регионот, снимена и објавена на Google Street View for Business платформата. Нивниот нов и модерен објект, сега достапен да го посети секој од било каде во светот, преку својот мобилен уред или персонален компјутер. Честитки за ЈУБА!…