“Vodafone Smart Store” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Една од највозбудливите локации на “Vodafone” – Албанија, продавницата “Smart Store” е сега достапна преку светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот – Google. За да дознаете зошто е возбудлива оваа локација, посетете ја преку Google виртуелно. Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

“Vodafone Shop Blloku” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светски познатиот мобилен оператор “Vodafone” кој е застапен и во Албанија, сега е достапен на платформите на Google. Една од повеќето атрактивни локации, има можност да биде посетена преку виртуелна тура, поставена на Google. Посетете ја и Вие. Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

ВИП Оператор Салон ГТЦ – Скопје

Виртуелната тураИнформации за проектот Имавме чест да го снимиме и објавиме на Google Street View for Business од скоро реновираниот и најголемиот салон на ВИП Оператор во Македонија – ВИП Салон ГТЦ Скопје. Искористете ја можноста да го посетите салонот низ виртуелната прошетка од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Ви се допадна?Побарајте понуда

ВИП Оператор Салон – Прилеп

Виртуелната тураИнформации за проектот Како изгледа реновираниот салон на ВИП Оператор во Прилеп? Посетете го преку Google Street View for Business, да знаете што да очекувате кога ќе се појавите таму. Ви се допадна?Побарајте понуда

ВИП Оператор Салон – Гостивар

Виртуелната тураИнформации за проектот Новиот ексклузивен салон на добро познатата локација на ВИП Оператор во Гостивар, претставен преку Google Street View for Business виртуелна тура. Посетете го преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер од било каде во светот. Ви се допадна?Побарајте понуда

ВИП Оператор Салон – Чаир

Виртуелната тураИнформации за проектот Новиот ексклузивен салон на новата локација на ВИП Оператор во Чаир Скопје, претставен преку Google Street View for Business виртуелна тура. Посетете го преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Ви се допадна?Побарајте понуда