“Taiwan Center” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот “Taiwan Center” е добро позната локација во Тирана. Комплекс со многу содржини за гастрономско уживање, забава и бизнис. Ние го снимивме и објавивме на Google, за Вие да имате можност да го посетите виртуелно, пред да се уверите самите. Ви се допадна?Побарајте понуда

“TEG – Tirana East Gate” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Нашиот најголем проект до сега е конечно готов. Го снимивме и објавивме на Google, најголемиот трговски центар во Албанија и еден од најголемите на Балканот – “TEG – Tirana East Gate”. Информирајте се преку виртуелната тура, што се можете да очекувате од ова возбудливо место. Ви се допадна?Побарајте понуда

“Concord Center” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот “Concord Center” е уште еден од низата трговски центри во Тирана, Албанија, кој го снимивме и објавивме на Google платформите. Секој што немал прилика да го посети, сега може тоа да го стори преку својот моблен уред или персонален компјутер. Секој корисник на Google знае што да го очекува, кога лично…

“Coin” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Како дел од групацијата “COIN Group”, стоковната куќа Coin Tirana, можете да ја најдете во центарот на Тирана. А во неа брендови од висока класа, како гардероба, козметика и аксесоари, така и ексклузивен мебел и останати елементи за домот. Посетете ја виртуелно преку Google Street View for Business, за да се…