Аптеки ДНА Анни Фарм – Скопје, Македонија

Информации за проектот Уште една возбудлива бизнис категорија, опфатена со проектот на Google – Street View for Business. ДНА Анни Фарм и нивните аптеки во Каптиол Мол, и Хром – Скопје, снимени и објавени на платформите на Google. Сега, овие локации се видливи и подостапни на Google Maps и Google Search, за сите оние кои…