Бизнис локациите во ГЕВГЕЛИЈА на Google!

Информации за проектот Гевгелија е град со најголем број бизнис локации, достапни на Google! Градот кој секојдневно е посетен од најголем број странци, во цела Македонија. Град кој максимално ги адаптираше бизнис капацитетите за своите соседи. Место каде скоро секој зборува грчки јазик, и каде секогаш сте пречекани со насмевка. Град кој претставува една од…