Информации за проектот

Во градот каде чистиот воздух и тишината се главните карактеристики, постои место каде што можете да уживате во Вашето утринско кафе или да се забавувате во вечерните часови во прекрасниот Кафе Бар КИМ.

Ова место Ви го претставуваме преку Виртуелна Тура изработена и објавена на платформите на Google, како и преку 360 Видео, достапно на YouTube, за сите корисници на интернет.

Посетете го пред да појдете и да се уверите и самите.

Виртуелна тура

Позиционирање и ферификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment