Лабораторија во Скопје

Информации за проектот

Прва лабораторија во Скопје, достапна на Google е Биотек. Последната отворена локација на Биотек, сега достапна да биде полесно пронајдена преку Google Maps и Google Search.

За БИОТЕК

Оваа лабораторијата во Скопје претставува прва специјалистичка лабораторија направена по водечки светски стандарди. Oпремена e со најсовремени медицински апарати. Aпаратите се од најголемите светски производители на медицинска опрема. БИОТЕК ја нуди најголема палета на молекуларни и генетски тестови во Македонија. Прва приватна лабораторија со 3 засебни лиценци за : биохемија- имунологија, микробиологија и молекуларна дијагностика.

Во БИОТЕК лабораторија во Скопје, опремата и реагенсите се од врвни светски брендови како:

 • Beckman Coulter,
 • BioMerieux,
 • MEDIWISS

БИOTEK лабораторија во Скопје. ќе нуди комплетна клиничка анализа со најсовремена технологија, мониторирана и сертифицирана во Англија на месечно ниво.
Врвната технологија дава брзи и прецизни резултати. Високо стручниот кадар е гаранција за грижата на здравјето на секој пациент.

Тие се со 20 годишно искуство. Соработката со врвни светски производители во областа на биохемија, имунологија, микробиологија и молекуларна биологија, ги натера да инвестираат во лабораторија во која најдобрите производи во овиe области ќе бидат достапни за секој пациент. Целта е да придонесат максимално кон подобрување на здравјето на луѓето. Тоа го прават преку брза и прецизна анализа. Со инвестирање на комплетно автоматски методи и контроли тие се во чекор cо највисоките лабораториски европски стандарди.

Зголемената потреба од нивните услуги беше причината Биотек да се позиционира соодветно на Google.

За таа цел, нашиот тим ги презема следните активности:

 • Ја верификуваше и оптимизираше локацијата во Капиштец
 • Постави точни и опширни информации, достапни на Google
 • Сними и објави виртуелна посета на оваа локација за комплетна презентација
 • Изработи Google стандардизирани фотографии, за лесна препознатливост
 • Изврши обука на маркетинг тимот на Биотек, како тие понатаму да ги користата бенефитите на Google.

Целта на овој проект е градење на доверба со потенцијалните пациенти. Резултатите од проектот и услугите, се достапни за менаџментот на компанијата, преку Google My Business платформата.

 

Ве покануваме да ја посетите БИОТЕК лабораторијата во Капиштец, од удобноста на Вашиот интернет уред.

 

Biotek Laboraotry
MK, Vasil Gjorgov no.12, Skopje 1000
Skopje
North Macedonia
1000
078 394 829
http://www.bioteklab.com.mk/

Прва лабораторија во Скопје, достапна на Google е Биотек. Последната отворена локација на Биотек, сега достапна да биде полесно пронајдена преку Google Maps и Google Search.

За БИОТЕК

Оваа лабораторијата во Скопје претставува прва специјалистичка лабораторија направена по водечки светски стандарди. Oпремена e со најсовремени медицински апарати. Aпаратите се од најголемите светски производители на медицинска опрема. БИОТЕК ја нуди најголема палета на молекуларни и генетски тестови во Македонија. Прва приватна лабораторија со 3 засебни лиценци за : биохемија- имунологија, микробиологија и молекуларна дијагностика.

Во БИОТЕК лабораторија во Скопје, опремата и реагенсите се од врвни светски брендови како:

 • Beckman Coulter,
 • BioMerieux,
 • MEDIWISS

БИOTEK лабораторија во Скопје. ќе нуди комплетна клиничка анализа со најсовремена технологија, мониторирана и сертифицирана во Англија на месечно ниво.
Врвната технологија дава брзи и прецизни резултати. Високо стручниот кадар е гаранција за грижата на здравјето на секој пациент.

Тие се со 20 годишно искуство. Соработката со врвни светски производители во областа на биохемија, имунологија, микробиологија и молекуларна биологија, ги натера да инвестираат во лабораторија во која најдобрите производи во овиe области ќе бидат достапни за секој пациент. Целта е да придонесат максимално кон подобрување на здравјето на луѓето. Тоа го прават преку брза и прецизна анализа. Со инвестирање на комплетно автоматски методи и контроли тие се во чекор cо највисоките лабораториски европски стандарди.

Зголемената потреба од нивните услуги беше причината Биотек да се позиционира соодветно на Google.

За таа цел, нашиот тим ги презема следните активности:

 • Ја верификуваше и оптимизираше локацијата во Капиштец
 • Постави точни и опширни информации, достапни на Google
 • Сними и објави виртуелна посета на оваа локација за комплетна презентација
 • Изработи Google стандардизирани фотографии, за лесна препознатливост
 • Изврши обука на маркетинг тимот на Биотек, како тие понатаму да ги користата бенефитите на Google.

Целта на овој проект е градење на доверба со потенцијалните пациенти. Резултатите од проектот и услугите, се достапни за менаџментот на компанијата, преку Google My Business платформата.

 

Ве покануваме да ја посетите БИОТЕК лабораторијата во Капиштец, од удобноста на Вашиот интернет уред.

 

Biotek Laboraotry
MK, Vasil Gjorgov no.12, Skopje 1000
Skopje
North Macedonia
1000
078 394 829
http://www.bioteklab.com.mk/

Виртуелна посета

Локација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment