Оптика Скопје

Информации за проектот

Оптика Скопје е клучна фраза за која е спроведена оваа услуга.

Оптика Призма е последната бизнис локација – Оптика, претставена на Google. Новоотворена оптика во Маџари во Godi Retail Park, Призма е локација на која и беа неопходни “Google Business” сервисите.

Оптика Призма е создадена од сопственичката структура која повеќе од 15 години се занимава со оптичарска дејност. Аквизирајќи искуство и унапредувајќи се во полето на оптометријата, тие одлучуваат да започнат сопствен бизнис. Главната определба на тимот на Призма е да понуди соодветно решение за потребите на своите посетители и клиенти. Од 15ти Декември, се отвори и уште една локација на оваа Оптика.

За Призма:

Оптика Призма нуди изработка на оптички стакла според рецепт издаден од Вашиот офталмолог. Достапен е огромен избор на оптички рамки (машки, женски и детски) за сечиј вкус и потреба.

Покрај оптичките помагала, Призма нуди и голем избор на сончеви очила.

Застапени се повеќе реномирани брендови како:

 • POLICE
 • KENZO
 • Ray-Ban
 • Dolce & Gabbana
 • Tom Ford
 • Versace
 • Guess
 • Moschino
 • Vogue
 • Ana Hickmann
 • Emporio Armani
 • Armani Exchange
 • Timberland
 • Polaroid
 • Carrera
 • Pierre Cardin
 • … и многу други

Оптика Скопје, Оптика Призма ги нуди следниве услуги:

 • Проверка на Вашиот вид и Вашата диоптрија со најсовремени методи и компјутерска апаратура
 • Изработка на оптички стакла – донесете го Вашиот рецепт или Вашите очила, а тие ќе изработат оптички стакла со Вашиот диоптер. Користат најсовремена машина за обработка на оптички стакла
 • Поправка на Вашите очила и очни помагала – доколку имате проблем со Вашите очила, тие се на располагање да Ви помогнат
 • Статично затемнување на оптички стакла – доколку имате потреба од користење на диоптерски стакла преку целиот ден, во Призма можете да добиете статично затемнување со УВ заштита на Вашите диоптерски стакла
 • Бесплатни совети како да го заштитите Вашиот вид – нивниот оптометрист – контактолог ќе Ве советува како најдобро да го заштитите Вашиот вид и да превенириате прогресија на диоптерот

Менаџментот на Оптика Призма ја препозна потребата од соодветно присуство на Google.

Како нова локација на оваа оптика Скопје, тие веднаш знаеја дека е неопходно да бидат полесно достапни на Google Maps и Google Search.

За таа цел, не ангажираа нас, а нашиот тим се погрижи да:

 • Призма во Годи да биде позиционирана на Google Maps и достапна на Google Search
 • да бидат објавени сите основни и подетални информации на Google за производите и услугите на Призма
 • локацијата да биде верификувана и оптимизирана со цел да бидат опфатени сите клучни зборови кои корисниците на Google ги употребуваат секојдневно
 • да бидат објавени фотографии од ентериерот и екстериерот на Призма. Фотографиите ќе ја доловат карактеристичноста и препознатливоста на оваа бизнис локација
 • да бидат објавени фотографии од производи, услуги и промоции. Овие фотографии ќе ја издвојат Призма од конкуренцијата и сликовите ќе ја претстават.
 • биде достапна виртуелна посета на локацијата. Како нова локација, Призма има потреба да се претстави на своите потенцијални клиенти виртуелно, и да изгради доверба со истите.

Повелете во Оптика Призма, пред да се појавите таму. Запознајте се со местоположбата, дознајте како изгледа и почуствувајте ја атмосферата виртуелно!

Доколку сметате дека и Вашата бизнис локација треба да биде претставена на овој начин, побарајте нe’!

 

Optika Prizma
GODI Retail Park, Pero Nakov 108, Skopje 1000
Skopje
North Macedonia
1000
075 432 422

https://maps.app.goo.gl/Mk5YDnEFLWGCUfXr5

Оптика Скопје

оптика скопје

Оптика Призма е последната бизнис локација – Оптика, претставена на Google. Новоотворена оптика во Маџари во Godi Retail Park, Призма е локација на која и беа неопходни “Google Business” сервисите.

Оптика Призма е создадена од сопственичката структура која повеќе од 15 години се занимава со оптичарска дејност. Аквизирајќи искуство и унапредувајќи се во полето на оптометријата, тие одлучуваат да започнат сопствен бизнис. Главната определба на тимот на Призма е да понуди соодветно решение за потребите на своите посетители и клиенти. Од 15ти Декември, се отвори и уште една локација на оваа Оптика.

За Призма:

Оптика Призма нуди изработка на оптички стакла според рецепт издаден од Вашиот офталмолог. Достапен е огромен избор на оптички рамки (машки, женски и детски) за сечиј вкус и потреба.

Покрај оптичките помагала, Призма нуди и голем избор на сончеви очила.

Застапени се повеќе реномирани брендови како:

 • POLICE
 • KENZO
 • Ray-Ban
 • Dolce & Gabbana
 • Tom Ford
 • Versace
 • Guess
 • Moschino
 • Vogue
 • Ana Hickmann
 • Emporio Armani
 • Armani Exchange
 • Timberland
 • Polaroid
 • Carrera
 • Pierre Cardin
 • … и многу други

Оптика Скопје, Оптика Призма ги нуди следниве услуги:

 • Проверка на Вашиот вид и Вашата диоптрија со најсовремени методи и компјутерска апаратура
 • Изработка на оптички стакла – донесете го Вашиот рецепт или Вашите очила, а тие ќе изработат оптички стакла со Вашиот диоптер. Користат најсовремена машина за обработка на оптички стакла
 • Поправка на Вашите очила и очни помагала – доколку имате проблем со Вашите очила, тие се на располагање да Ви помогнат
 • Статично затемнување на оптички стакла – доколку имате потреба од користење на диоптерски стакла преку целиот ден, во Призма можете да добиете статично затемнување со УВ заштита на Вашите диоптерски стакла
 • Бесплатни совети како да го заштитите Вашиот вид – нивниот оптометрист – контактолог ќе Ве советува како најдобро да го заштитите Вашиот вид и да превенириате прогресија на диоптерот

Менаџментот на Оптика Призма ја препозна потребата од соодветно присуство на Google.

Како нова локација на оваа оптика Скопје, тие веднаш знаеја дека е неопходно да бидат полесно достапни на Google Maps и Google Search.

За таа цел, не ангажираа нас, а нашиот тим се погрижи да:

 • Призма во Годи да биде позиционирана на Google Maps и достапна на Google Search
 • да бидат објавени сите основни и подетални информации на Google за производите и услугите на Призма
 • локацијата да биде верификувана и оптимизирана со цел да бидат опфатени сите клучни зборови кои корисниците на Google ги употребуваат секојдневно
 • да бидат објавени фотографии од ентериерот и екстериерот на Призма. Фотографиите ќе ја доловат карактеристичноста и препознатливоста на оваа бизнис локација
 • да бидат објавени фотографии од производи, услуги и промоции. Овие фотографии ќе ја издвојат Призма од конкуренцијата и сликовите ќе ја претстават.
 • биде достапна виртуелна посета на локацијата. Како нова локација, Призма има потреба да се претстави на своите потенцијални клиенти виртуелно, и да изгради доверба со истите.

Повелете во Оптика Призма, пред да се појавите таму. Запознајте се со местоположбата, дознајте како изгледа и почуствувајте ја атмосферата виртуелно!

Доколку сметате дека и Вашата бизнис локација треба да биде претставена на овој начин, побарајте нe’!

 

Optika Prizma
GODI Retail Park, Pero Nakov 108, Skopje 1000
Skopje
North Macedonia
1000
075 432 422

https://maps.app.goo.gl/Mk5YDnEFLWGCUfXr5

Директен Контакт со Оптика Призма

Јавете се во ОПТИКА ПРИЗМА во Годи Ритејл Парк

Виртуелна тура

Локацијата на Оптика Призма во Годи Ритејл Парк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment