Информации за проектот

Македонскиот бренд со светско реноме, кој ја препозна потребата од присуството на светскиот интернет пребарувач бр.1, е Дуки Дасо.

Локацијата на Дуки Дасо во ГТЦ – Скопје, сега е достапна на Google Maps и Google Search, за секој корисник на Google кој пребарува продавница за аксесоари, продавница за накит, продавница за ташни и слични термини. Во овој случај, локацијата на Дуки Дасо излегува помеѓу препорачаните резултати, и овозможува на потенцијалниот корисник да се информира за сите детали, достапни на Google, вклучувајќи ја и можноста локацијата да биде посетена виртуелно, со цел корисникот да знае што да очекува, кога ќе се појави таму.

Посетете ја и Вие!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment