Информации за проектот

Одлична локација, прекрасен амбиент за релаксација и рекреација, професионален кадар кој се грижи да го добиете тоа што го очекувате и заслужувате, се само основни карактеристики на “Fitness & Spa Park”.

Ова ново место за уживање на гостите од хотелот, како и за сите други гости од надвор, го снимивме и објавивме на платформите на GOOGLE.

Како изгледа внатре?  Посетете го и дознајте!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment