Информации за проектот

Хотел Гогов е првиот хотел кој се наоѓа во центарот на градот Пехчево, во Малешевскиот предел на РМ. Ексклузивно сместување, достапно за секого, кое ќе понуди многу содржини за своите гости, како СПА центар, Фитнес центар, прекрасна тераса и ресторан, и многу други услуги.

За овој хотел изработивме виртуелна тура и ја објавивме на Google, го оптимизиравме за полесно пронаоѓање на светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот, изработивме 360 Видео кое го објавивме на YouTube, и сите овие возбудливи содржини ги објавивме на нивната Facebook Fun страница.

Погледнете го проектот.

Виртуелна тура

360 Видео

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment