Информации за проектот

Сместен веднаш до најфрекфентниот граничен премин во РМ, кафе барот “LaTerassa” е подготвени да понуди релаксирачки престој на сите странски и домашни патувачи.
Со цел овие патувачи да видат што нуди “LaTerassa”, нашиот тим се потруди овој кафе бар да биде поблиску до потенцијалните посетители, и го сними и објави во 360 степени виртуелна прошетка.

Исто така, “LaTerassa” е достапен на Google Maps, со цел патувачите да го вметнат во својот план за патување кој тие најчесто го прават токму на Google Maps.

Посетете го!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment