Информации за проектот

Уште еден маркет од популарниот ланец маркети Рептил – снимен и објавен на платформите на Google.

Достапен за сите корисници на Google, кои имаат потреба од набавка секојдневните намирници.

Посетете го Рептил во Ново Лисиче од Вашиот мобилен уред или персонален комјутер!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment