“Peugeot” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Генералниот застапник за Peugeot во Албанија, достапен преку Google платформите – виртуелно. Нај едноставниот начин да ги пронајдете, и да дознаете повеќе за нив, е преку услугата “Google Street View for Business” Посетете ги! Ви се допадна?Побарајте понуда

“Volkswagen” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот “Volkswagen” – Тирана е член на “Porsche Group” и официјален претставник за истата групација во Албанија. Го снимивме нивниот ексклузивно уреден и опремен салон со возилата на Volkswagen, со цел да Ви го презентираме на Вас. Посетете го од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред. Ви се допадна?Побарајте понуда