Новото Онлајн Шопинг Искуство

Информации за проектот Добредојдовте во новото ОНЛАЈН ШОПИНГ искуство!   Нов и уникатен тип на онлајн продавница, кој ќе ја издвои Вашата интернет страница од другите!   Новото онлајн шопинг искуство е конечно ДОСТАПНО! Постои ли подобар начин да ги инспирирате Вашите клиенти да одат на шопинг? Сеуште сметаме дека луѓето не се чуствуваат безбедни…

“Greestore” Аеродром – Скопје, Македонија

Информации за проектот Климатизери на Google Климатизери на Google Климатизери на Google Климатизери на Google “Greestore” Аеродром, е втората локација на Греесторе Гроуп објавена на Google. Застапникот на реномираниот бренд за ладење и греење “GREE” ги отвори вратите на својот втор салон во населба Аеродром. Откривајќи ја потребата од соодветно присуство на интернетот, менаџментот на…

МЕГА Куманово – Македонија

Информации за проектот Мега Куманово е првата македонска компанија од својата бизнис категорија, достапна на Google. Сите корисници на Google, кои пребаруваат плочки, санитарии, подови, алати и други градежни материјали, ја добиваат Мега, како препорачана локација за посета. Мега ДОО е формирана во 1992 година. Започнува да функционира како проектантско биро со само неколку стручни вработени…

“Greestore” Центар – Скопје, Македонија

Информации за проектот “Greestore” Центар, е првата локација на Греесторе Гроуп објавена на Google. Застапникот на реномираниот бренд за ладење и греење “GREE” ги отвори вратите на својот салон во центарот на Скопје. Откривајќи ја потребата од соодветно присуство на интернетот, менаџментот на Греесторе Гроуп, се одлучи своите салони да ги презентира преку Google. Греесторе…

Продавница за врати во Скопје, на Google

Информации за проектот Продавница за врати е нуште една бизнис категорија, достапна на Google за секој корисник на интернет пребарувачот! Проспера, овој добро познат македонски бренд се доближи до своите купувачи. Посебно за генерациите кои се повеќе се присутни на интернетот, барајќи ги производите, услугите и содржините кои им се потребни.   За продавница за…

“Audio Centаr Bolin” – Скопје, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Audio Centаr Bolin” е првиот Аудио Центар воедно и првата продавница за аудио опрема, достапна на Google! Т.Д. Болин или познат како Аудио Центар е основан 1995 година. Болин е формиран со идеја да го направи Hi-Fi звукот лесно достапен за секого. Салонот во ГТЦ е отворен во 2000та година. Претставува…

Лав Комерц – Македонија

Информации за проектот “Lav Komerc” е компанија која постои 21 година, од кои веке 20 години се занимава со продажба и монтажа на секаков вид подови. Оваа компанија е фамилијарна компанија, која се состои од околу 30 вработени, со различни ангажмани. Компанијата “Lav Komerc” успешно работи и опстојува многу години на македонскиот пазар. Тоа се должи на…