Lav Komerc

Информации за проектот

“Lav Komerc” е компанија која постои 21 година, од кои веке 20 години се занимава со продажба и монтажа на секаков вид подови.

Оваа компанија е фамилијарна компанија, која се состои од околу 30 вработени, со различни ангажмани.

Компанијата “Lav Komerc” успешно работи и опстојува многу години на македонскиот пазар. Тоа се должи на професионалноста, деловноста, посветеноста и секако задоволството на нашите клиенти. Основна дејност на “Lav Komerc” е продажба на ламинати, паркети и масивни паркети.

Комплетна понуда за деловни простори, куќи, станови од реномирани производители.

Освен продажба и дистрибуција, нудиме и професинално инсталирање на нашите производи.

Моментално располагаме со два изложбени салона во Македонија, во Скопје и во Струмица. Целта и принципите на нашата компанија е фер и долгорочна соработка. Континуирано подобрување на квалитетот на услугите и производите од една страна со цел задоволни коминтенти од друга страна.

Подготвени сме за секаква соработка. Секогаш флексибилни со цени, и најголем избор и количини на лагер. Што е најважно од се, важиме за водечка компанија во нашата држава, тргнувајки од брзина, квалитет, цени и досега изработеното.

Моментално Лав Комерц соработува со неколку светски брендови. Континуирано се стремиме кон проширување на нашата палета на производи.

Секогаш следејќи ги трендовите со проактивен пристап на менаџментот кон технологиите, одлучивме нашите салони да бидат достапни и на Google Maps и Google Search. Тимот на See Inside MK се погрижи и 2те локации на Лав Комерц да бидат поставени, верификувани, оптимизирани, фотографирани и снимени со виртуелна посета. Сега веќе подостапни за секој корисник на Google, нашите локации можат да бидат посетени од било каде во светот 24/7, од удобноста на персоналните компјутери или мобилни уреди. Со верификувањето и оптимизацијата на истите, секој корисник на Google кој пребарува продавница за подови, ламинати, килими, ќе ги пронајде продавниците полесно.

Ве покануваме да ги посетите нашите изложбени салони на Google Maps и Search.

Виртуелна посета на Лав Комерц во Скопје

Позиционирање и верификација на салонот во Скопје на Google Maps

Виртуелна посета на Лав Комерц во Струмица

Позиционирање и верификација на салонот во Срумица на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment