Останати Интерактивни Виртуелни Тури – virtual tour

Информации за проектот Тука погледнете ги последните интерактивни виртуелни тури, кои нашиот тим ги изработи за нови и возбудливи дестинации! Интерактивна виртуелна тура од Парк Велес – Велешки Спортски ИгриИнтерактивна виртуелна презентација на Д-Фестивал ДојранИнтерактивна виртуелна тура од Бислимска Клисура Virtual Tours Title: Elevate Your Experience with Virtual Tours: Exploring Places from Anywhere Sobranie In…

Првиот интерактивен виртуелен шопинг центар во регионот!

Информации за проектот Го создадовме ПРВИОТ ИНТЕРАКТИВЕН ВИРТУЕЛЕН ШОПИНГ ЦЕНТАР!   Единствениот “Retail Park” во регионот, достапен да биде комплетно запознаен – виртуелно!   Интерактивен Виртуелен Шопинг Центар, за прв пат во регионот, е “Point Retail Park” во Скопје. Првиот шопинг центар, кој овозможи да биде запознаен виртуелно во целост. Сите потенцијални посетители од земјава…

Новото Онлајн Шопинг Искуство

Информации за проектот Добредојдовте во новото ОНЛАЈН ШОПИНГ искуство!   Нов и уникатен тип на онлајн продавница, кој ќе ја издвои Вашата интернет страница од другите!   Новото онлајн шопинг искуство е конечно ДОСТАПНО! Постои ли подобар начин да ги инспирирате Вашите клиенти да одат на шопинг? Сеуште сметаме дека луѓето не се чуствуваат безбедни…

Виртуелна презентација на туристички знаменитости во Р.С. Македонија

Информации за проектот Виртуелно презентирани туристички знаменитости Виртуелно презентирани туристички знаменитости Виртуелно презентирани туристички знаменитости е највозбудливот проект за презентација на североисточниот регион на нашата земја. Тој изобилува со многу историски, културни и верски знаменитости. Потенцијал кој сериозно може да придонесе во развојот на туризмот во овој регион, и генерално за нашата земја. Виртуелна презентација…

Собрание на Р. С. Македонија – Виртуелно

Виртуелна тура низ Собрание на Р. МакедонијаИнформации за проектот Собрание на Р.С. Македонија – Ве поканува на виртуелна посета. Овој тип на реализиран проект претставува посебна чест за нашиот тим. Имавме уникатна можност да бидеме ангажирани на првиот проект од ваков тип во регионот. Станува збор за првиот законодавен дом на Балканот, кој е достапен да…