“GTC” – Градски Трговски Центар Штип, Македонија

Информации за проектот Официјално, првиот трговски центар во Источна Македонија, опфатен со Google Street View for Business кој е вистинско освежување во урбанизацијата на еден од најголемите градови во Македонија, е новиот ГТЦ – Градски Трговски Центар Штип. Изграден по највисоки стандарди, и во рекордно време, ГТЦ Штип се наоѓа во срцето на градот. Пристапот…

“Taiwan Center” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Taiwan Center” е добро позната локација во Тирана. Комплекс со многу содржини за гастрономско уживање, забава и бизнис. Нашиот тим го опфати со проектот Google Street View for Business за да биде уште подостапен за Вас, и сите патувачи во Тирана, Албанија. Посетете го во било кое време, од било каде во…