Информации за проектот

“Taiwan Center” е добро позната локација во Тирана. Комплекс со многу содржини за гастрономско уживање, забава и бизнис.

Нашиот тим го опфати со проектот Google Street View for Business за да биде уште подостапен за Вас, и сите патувачи во Тирана, Албанија.

Посетете го во било кое време, од било каде во светот.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment