Информации за проектот

Најголемиот дистрибутер на горива во Р. Албанија “Kastrati Group” сега е достапен на платформите на Google.

Да не го заборавиме фактот дека 87% од светските патувачи, го планираат своето патување преку Google, уште пред да тргнат.

Оваа услуга ќе им помогне да планираат каде ќе наполнат гориво.

Посетете ја дирекцијата на “Kastrati Oil”

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment