Информации за проектот

Дерма Плус – Скопје, е првата дерматолошка ординација во Македонија која е снимена, објавена на платформите на Google, и доближена поблиску до своите потенцијални клиенти, кои сега можат да ја посетат од било каде во светот, во секое време.

Со што располага Дерма Плус, можете да погледнете преку виртуелната прошетка достапна од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Виртуелна прошетка

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment