Oil Change Macedonia моторно масло

Информации за проектот

Моторно масло на Google, како клучна фраза за пребарување.

Станува збор за нов проект на нашиот тим, кој во моментов работи на зголемување на интернет сообраќајот за Orbico Engine Lubricants Macedonia. (дел од Орбико Групација)

За Орбико групацијата:

Орбико е водечки дистрибутер за голем број на квалитетни, глобално познати брендови. Тие се движат од:

 • производи за нега и убавина,
 • прехрамбени и непрехрамбени производи,
 • технички и електрични апарати,
 • лекови,
 • играчки,
 • текстил,
 • цигари,
 • моторни масла и многу други производи.

Богатиот и разновиден спектар на брендови и производи бара висок степен на флексибилност. Отвореноста на постојани промени, флексибилна организација и инвестирање во развој на луѓето и во брендовите е нивна главна предодределба.

 

Нашето 5+ годишно искуство ни дава можност да ги прошириме нашите услуги. Од скоро бевме ангажирани од Орбико Македонија, да помогнеме во генерирањето на интерес за нивните производи од категоријата моторно масло. Тие се официјалните макро дистрибутери на програмата SHELL

Орбико во својата програма на моторно масло SHELL ги нуди следниве производи:

 • Helix
 • Shell Spirax
 • Shell Rimula
 • Aeroshell
 • Shell Advanced
 • … и сите други производи од програмата на Shell моторни масла.

За Орбико Македонија беше изработена комплетно нова интернет страна, која служи за презентација на најпознатиот бренд на моторно масло во светот – Shell. За истата намена беше креирана и нова Facebook Fun страница.

Освен овие медиуми, Орбико Македонија препозна потенцијал и во Google My Business платформата. За активностите околу оваа страница го ангажирање тимот на SeeInsideMK

Нашиот тим ги презеде следниве чекори:

 • Ја постави и верификуваше локацијата на Орбико на Google. Таа е сега достапна на Google Maps и Google Search
 • Изврши оптимизација на локацијата, поставувајќи ги сите точни информации и обезбедувајќи сервис за директен контакт преку телефон и порака на Google
 • Објави фотографии од актуелни производи и промоции
 • Креирање објави (“post”-ови) од актуелни производи и промоции, споделувајќи активни линкови до нивната интернет страна
 • Одговори и активно одговара на сите рецензии од нивните клиенти/ купувачи
 • Во моментот активно се грижи за сите промени и “Update”-и на Google

Горенаведените активности се спроведуваат на дневно ниво. Целта на овие активности е да се презентира на Google една автентична и професионално изработена локација. Тоа ќе придонесе за генерирање на нови “органски“ посетители на нивната локација, преку Google Maps и Google Search, како најкористените медиуми за пребарување во светот.

 

Побарајте бесплата анализа и на Вашата бизнис локација на Google, и добијте совет како максимално да го искористите потенцијалот на Google!

Контактирајте нѐ!

 

Orbico Engine Lubricants

Boris Trajkovski 286, Skopje 1000
Skopje
North Macedonia
1000
+38922792810
https://orbicolubricants.com/

https://g.page/Orbico-Group-Macedonia?we

Моторно масло на Google, како клучна фраза за пребарување.

Станува збор за нов проект на нашиот тим, кој во моментов работи на зголемување на интернет сообраќајот за Orbico Engine Lubricants Macedonia. (дел од Орбико Групација)

За Орбико групацијата:

Орбико е водечки дистрибутер за голем број на квалитетни, глобално познати брендови. Тие се движат од:

 • производи за нега и убавина,
 • прехрамбени и непрехрамбени производи,
 • технички и електрични апарати,
 • лекови,
 • играчки,
 • текстил,
 • цигари,
 • моторни масла и многу други производи.

Богатиот и разновиден спектар на брендови и производи бара висок степен на флексибилност. Отвореноста на постојани промени, флексибилна организација и инвестирање во развој на луѓето и во брендовите е нивна главна предодределба.

 

Нашето 5+ годишно искуство ни дава можност да ги прошириме нашите услуги. Од скоро бевме ангажирани од Орбико Македонија, да помогнеме во генерирањето на интерес за нивните производи од категоријата моторно масло. Тие се официјалните макро дистрибутери на програмата SHELL

Орбико во својата програма на моторно масло SHELL ги нуди следниве производи:

 • Helix
 • Shell Spirax
 • Shell Rimula
 • Aeroshell
 • Shell Advanced
 • … и сите други производи од програмата на Shell моторни масла.

За Орбико Македонија беше изработена комплетно нова интернет страна, која служи за презентација на најпознатиот бренд на моторно масло во светот – Shell. За истата намена беше креирана и нова Facebook Fun страница.

Освен овие медиуми, Орбико Македонија препозна потенцијал и во Google My Business платформата. За активностите околу оваа страница го ангажирање тимот на SeeInsideMK

Нашиот тим ги презеде следниве чекори:

 • Ја постави и верификуваше локацијата на Орбико на Google. Таа е сега достапна на Google Maps и Google Search
 • Изврши оптимизација на локацијата, поставувајќи ги сите точни информации и обезбедувајќи сервис за директен контакт преку телефон и порака на Google
 • Објави фотографии од актуелни производи и промоции
 • Креирање објави (“post”-ови) од актуелни производи и промоции, споделувајќи активни линкови до нивната интернет страна
 • Одговори и активно одговара на сите рецензии од нивните клиенти/ купувачи
 • Во моментот активно се грижи за сите промени и “Update”-и на Google

Горенаведените активности се спроведуваат на дневно ниво. Целта на овие активности е да се презентира на Google една автентична и професионално изработена локација. Тоа ќе придонесе за генерирање на нови “органски“ посетители на нивната локација, преку Google Maps и Google Search, како најкористените медиуми за пребарување во светот.

 

Побарајте бесплата анализа и на Вашата бизнис локација на Google, и добијте совет како максимално да го искористите потенцијалот на Google!

Контактирајте нѐ!

 

Orbico Engine Lubricants

Boris Trajkovski 286, Skopje 1000
Skopje
North Macedonia
1000
+38922792810
https://orbicolubricants.com/

https://g.page/Orbico-Group-Macedonia?we

Бизнис локацијата на Орбико, на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment