Информации за проектот

Вистинските уживатели на свежите морски специјалитети, ќе го препознаат ова место како вистинско доживување. Таверната “Avra by the Sea” ќе Ви го понуди оргиналното грчко доживување со својот амбиент, веднаш до морето, како и атмосверата на класична грчка таверна.

Почуствувајте го амбиентот од Вашиот компјутер или мобилен уред, уште пред да појдете таму.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификување на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment