Информации за проектот

Светските трендови покажуваат дека најдобриот начин за една компанија да ја изгради довербата со своите идни клиенти е проектот на GOOGLE – Street View for Business.

Услуга која ја обезбедивме за “Albania Leasing”, со цел нивните идни клиенти да бидат сигурни дека ќе соработуваат со автентична компанија.

Посетете ги од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment