Информации за проектот

Имавме задоволство да ја опфатиме првата специјализирана продавница во Тирана, за козметички производи составени од органски состојки на престижниот бренд L’occitane En Provence со проектот Street View for Business.

Претставувајќи се преку платформите на Google, интернет корисниците сега знаат за каков тип на продавница станува збор, и веќе знаат што да очекуваат кога ќе ја посетат лично.

Погледнете и Вие!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment