Информации за проектот

Лоциран во еден од најелитните делови на Тирана, “Sun Wellness Center” е место каде луѓето можат да побегнат од секојдневните гужви, и да уживаат.

Пронајдете го преку Google Maps и Google Search, а преку виртуелната тура, погледнете што овој центар за убавина и релаксација нуди.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment